Детски пижами 2016

Детски комплект

Арт. номер 717

Размери 30-42

Състав: 100 % памук

Детски комплект

Арт. номер 709

Размери 30-42

Състав: 100 % памук

Детски комплект

Арт. номер 701

Размери 30-42

Вата

Детски комплект

Арт. номер 411

Размери 30-40

Състав: 100 % памук

Детски комплект

Арт. номер 410

Размери 30-40

Състав: 100 % памук


Детска пижама

Арт. номер 720

30-40

Памук-ликра

Детска пижама

Арт. номер 713

30-36

Памук-ликра